فراوری سمعک برای اولین بار در ایران
به گزارش وبلاگ مستند، تهران (پانا) - مدیرکل دفتر امور توانبخشی روزانه و توانپزشکی بهزیستی کشور از همکاری با معاونت فناوری ریاست جمهوری و شرکت های دانش بنیان برای فراوری سمعک در سال آینده اطلاع داد.
به گزارش بهزیستی، رامین رضایی مدیرکل دفتر امور توانبخشی روزانه و توانپزشکی بهزیستی کشور همکاری با شرکت های فراوریکننده داخلی و شرکت های دانش بنیان برای تأمین تجهیزات توانبخشی برای اولین بار و بعلاوه ابلاغ 50 درصد از کل اعتبارات تجهیزات توانبخشی در کوتاه ترین زمان را از نقاط قوت عملکرد دولت سیزدهم مطرح کرد.
مدیرکل دفتر امور توانبخشی روزانه و توانپزشکی بهزیستی کشور ضمن آنالیز عملکرد دولت سیزدهم درخصوص این حوزه بهزیستی، گفت: سازمان بهزیستی کشور از آغاز فعالیت این دولت کوشش نموده تا بتواند با شرکت های فراوریکننده داخلی و شرکت های دانش بنیان، تجهیزات توانبخشی با کیفیت و قیمت مناسب را برای مددجویان تأمین کند.
وی اضافه نمود: در این راستا سازمان با تعدادی از شرکت های دانش بنیان برای تأمین تجهیزات توانبخشی به ویژه ویلچر همکاری نموده و کوشش داریم تا بتوانیم بخشی از وسایل را از شرکت های دانش بنیان که از کیفیت مطلوب تری برخوردار هستند تهیه کنیم. بر این مبنا با چند شرکت وارد گفت وگو شده ایم و تا یک ماه آینده بعد از ارزیابی، برترین وسیله را برای مددجویان تهیه خواهیم کرد.
رضایی با اشاره به دیگر اقدامات بهزیستی در دولت سیزدهم، گفت: بخش دیگر اقدامات، تهیه وسایلی مانند سمعک است که در داخل کشور فراوری نمی گردد. در این راستا کوشش داریم با همکاری معاونت فناوری ریاست جمهوری و شرکت های دانش بنیان برای اولین بار سمعک فراوری کنیم و بعلاوه قراردادهایی با شرکت های دانش بنیان بسته شده که در سال آینده سمعک فراوری داخل هم داشته باشیم.
مدیرکل دفتر امور توانبخشی روزانه و توانپزشکی بهزیستی کشور ابلاغ اعتبارات تأمین تجهیزات توانبخشی در کوتاه ترین زمان ممکن به استان ها را از دیگر اقدامات دولت سیزدهم مطرح کرد و گفت: هنوز به 6 ماه اول سال نرسیده ایم که 50 درصد از کل اعتبارات تجهیزات توانبخشی به استان ها ابلاغ شده است.
رضایی گفت: معتقدم که دولت نقطه ضعفی در عملکرد خود در حوزه تأمین تجهیزات توانبخشی نداشته است، اما در عین حال بزرگترین چالشی که در دولت سیزدهم با آن روبرو بوده ایم که البته به خاطر تحریم ها بوده است، ناتوانی شرکت های وارد کننده در وارد کردن بعضی از تجهیزات توانبخشی مانند سمعک بود که نمونه مشابه داخلی آن را در کشور نداریم. علی رغم اینکه منابع اقتصادی خرید سمعک پیش بینی شده است، نبود سمعک از جمله چالش هاست که شرکت های وارد کننده به علت محدودیت ها مشکل اساسی دارند.
منبع: خبرگزاری پانا