منطقه ها نفت خیز جنوب 2 توافقنامه همکاری امضا کرد

به گزارش وبلاگ مستند، شرکت ملی منطقه ها نفت خیز جنوب، پژوهشگاه صنعت نفت و دانشگاه صنعتی شریف با هدف توسعه و توسعه سطح همکاری های علمی و فناوری توافقنامه امضا کرد.

منطقه ها نفت خیز جنوب 2 توافقنامه همکاری امضا کرد

به گزارش خبرنگار شانا، آیین امضای توافقنامه همکاری میان شرکت ملی منطقه ها نفت خیز جنوب، پژوهشگاه صنعت نفت و دانشگاه صنعتی شریف امروز (یکشنبه، پنجم بهمن ماه) در حاشیه سومین روز از برگزاری بیست وپنجمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به امضای صادق فتح الهی، مدیر امور فنی شرکت ملی منطقه ها نفت خیز جنوب، جعفر توفیقی، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت و محمدرضا موحدی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف رسید.

فتح الهی، مدیر امور فنی شرکت ملی منطقه ها نفت خیز جنوب در آیین امضای این توافق نامه به سطح گسترده همکاری ها بین پژوهشگاه با این شرکت اشاره و اسم کرد: خوشبختانه علاقه مندی و عزم پژوهشگاه صنعت نفت و رویکرد منطقه ها نفت خیز در ارائه طرح های عظیم پژوهشی بیش از هر زمان دیگری نمود داشته و این مسئله سبب افزایش سطح همکاری های پژوهشی، علمی و فناوری بوده است.

وی اضافه نمود: سه میدان اهواز، رگ سفید و بی بی حکیمه از طرح های پژوهشی است که پژوهشگاه صنعت نفت به آن ورود نموده است و مجموع این سه میدان، بیش از یک میلیون بشکه نفت تولیدی و حدود 93 میلیارد بشکه نفت درجا دارد و حجم قرارداد امضاشده 133 میلیارد تومان معادل 2.6 میلیون یوروست که امیدواریم در آینده ای نزدیک شاهد فعالیت های خیره نماینده در این میدان ها باشیم.

مدیر امور فنی شرکت ملی منطقه ها نفت خیز جنوب اسم کرد: این توافقنامه در سه حوزه مطالعات بالادستی، تأسیسات روسطحی و بهینه سازی و پایان بازرسی فنی، خوردگی فلزات، محیط زیست و اچ اس ئی (بهداشت، ایمنی و محیط زیست) دنبال خواهد شد.

فتح الهی توضیح داد: اقدام های کارشناسی مطلوبی صورت گرفته است، به نحوی که در حوزه مطالعات بالادستی 70 زمینه کاری و در حوزه های تأسیسات روسطحی و بازرسی فنی به ترتیب هر یک 10 و 17 زمینه اصلی کاری تعریف شده که البته توافقنامه محدود به این موارد نبوده است و می توان گزینه های دیگری را به آن اضافه نمود.

وی در ادامه به نحوه همکاری با دانشگاه صنعتی شریف اشاره نمود و یادآور شد: 20 زمینه کاری هم در این توافقنامه برای همکاری با دانشگاه صنعتی شریف تعریف شده است و با این توافقنامه در چند روز آینده شاهد امضای نخستین قرارداد آن خواهیم بود.

تعریف 200 پروژه فناورانه برای دانش بنیان ها

ابراهیم طالقانی، مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران در آیین امضای این توافقنامه از حضور و فعالیت گسترده دانشگاه ها در 28 مگاپروژه بخش بالادستی نفت اطلاع داد و در ادامه به نقش آفرینی شرکت های دانش بنیان در توسعه و پیشرفت صنعت نفت و گاز کشور اشاره نمود و اضافه نمود: هم اکنون بیشتر دانشگاه ها در بخش بالادستی صنعت نفت و گاز کشور به اسم مشاور فناوری فعال هستند و این نشان از ظرفیت بالای دانشی دانشگاه ها دارد و فقط کافی است زمینه کار و همکاری ایجاد گردد.

وی به حضور و فعالیت شرکت های دانش بنیان در صنعت نفت کشور اشاره و اسم کرد: هم اکنون 200 موضوع فناورانه برای شرکت های دانش بنیان ازسوی شرکت ملی نفت ایران تعریف شده است که به زودی واگذار می گردد.

آمادگی پژوهشگاه برای هرگونه همکاری با شرکت های نفتی

جعفر توفیقی، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت هم در آیین امضای این توافقنامه از آمادگی پژوهشگاه صنعت نفت برای هرگونه همکاری علمی و پژوهشی با شرکت های فعال در حوزه صنعت نفت و گاز کشور اطلاع داد و گفت: همیشه دغدغه ارتباط میان صنعت و دانشگاه را داشتیم که خوشبختانه در سال های اخیر این چالش رفع شد و امروز شاهد تحول پارادایمی هم در دانشگاه ها و هم در مدیران ارشد نفت هستیم.

وی توضیح داد: امروز مدیران از مزایای دانش، فناوری و تجربه صحبت می نمایند و اینکه دانشگاه ها به سمت حرفه ای گرایی و فناوری حرکت نموده اند.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت از دانشگاه ها و پژوهشگاه به اسم شرکای راهبردی در صنعت نفت و گاز یاد کرد و اضافه نمود: نگاه صنعت به دانشگاه و پژوهشگاه نگاه حل مسئله، نگاه چاره جویی و حل مشکل شده است و این موضوع را باید به فال نیک گرفت. هم اکنون مؤسسات آموزشی دوران جدیدی از ارتباط نظام علم با نظام صنعت را تجربه می نمایند و همه متفق القول هستیم این اعتقاد جهت توسعه کشور را هموار خواهد نمود.

توفیقی پژوهشگاه را جزو خانواده صنعت نفت، علم و فناوری برشمرد و گفت: برترین تجهیزات و امکانات پژوهشگاه در اختیار صنعت نفت خواهد بود و این اطمینان را می دهم که به طور حتم پاسخ این اعتماد را به نحوی شایسته خواهیم داد.

پایه گذاری هاب تجهیزات نفت با همکاری دانشگاه ها

محمدرضا موحدی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف هم در آیین امضای این توافقنامه از ایجاد یک هاب تجهیزات نفت با همکاری دانشگاه ها، به ویژه دانش بنیان ها اطلاع داد و گفت: بهره مندی ارزنده از تجربه دانشگاه ها، مراکز علمی و دانش بنیان ها برای شکل گیری این قطب تجهیزات نفتی می تواند رویکرد توسعه ای در صنعت نفت و گاز کشور را دگرگون کند و می توانیم به مرحله خودکفایی در ساخت تجهیزات نفتی در همه زمینه ها دست یابیم و حتی می توانیم به اسم مرکزی در سطح جهان مطرح شویم.

منبع: خبرگزاری آریا

به "منطقه ها نفت خیز جنوب 2 توافقنامه همکاری امضا کرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "منطقه ها نفت خیز جنوب 2 توافقنامه همکاری امضا کرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید