مرغ ترش را به روش تهرانی بپزید
به گزارش وبلاگ مستند، یکی از اجزای اصلی این مرغ ترش سبزی محلی است که در دسترس عموم نیست و بیشتر در گیلان و مازندران این سبزی وجود دارد اما شما می توانید با روش تهرانی این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید.
مرغ ترش از غذاهای محلی گیلانی است که طعم و مزه فوق العاده ای دارد و شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید. شما می توانید با توجه به تعداد مهمان یا نفرات خانواده تکه های مرغ را کم و زیاد کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه مرغ ترش تهرانی را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه مرغ ترش تهرانی
- مرغ 3 تکه
- پونه خرد شده 1 لیوان
- گردو 4 قاشق غذاخوری
- رب انار 1 قاشق غذاخوری
- آب نارنج 2 قاشق غذاخوری
- پیاز 1 عدد
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و گرد لیمو به اندازه لازم
طرز تهیه مرغ ترش تهرانی
طعم و مزه این مرغ به علت استفاده از رب انار بسیار خوشمزه و ترش است و برای خوش عطر شدن آن از پونه استفاده می گردد.
مرحله اول
ابتدا باید ادویه های گفته شده را باهم مخلوط و مرغ ها را به ادویه آغشته کنید و کاملا بپوشانید. بعد داخل روغن دو طرف مرغ را سرخ کنید تا طلایی و خوش رنگ گردد. می توانید از کمی فلفل قرمز و پودر سیر نیز برای طعم دار کردن مرغ بهره ببرید.
مرحله دوم
در ادامه پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک گردد. بعد پونه خردشده را نیز به همراه پیاز تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهید و از خامی خارج گردد.
مرحله سوم
در ادامه باید گردو را اضافه کنید و مواد را 3 دقیقه دیگر نیز تفت دهید تا بوی خامی مواد گرفته گردد. بعد رب انار ترش را اضافه کنید و کمی تفت دهید. روی مواد آب بریزید و زمانی که قل زد باید مرغ ها را داخل سس قرار دهید.
مرحله چهارم
در ادامه باید آب نارنج و کمی نمک و فلفل سیاه به مواد فوق اضافه کنید و 1.5 ساعت زمان دهید تا مرغ ها بپزند و سس غلیظ گردد. در همین حین باید از سس روی مرغ ها بریزید و به همراه پلو زعفرانی میل کنید.
فوت و فن های دستور پخت مرغ ترش تهرانی
- مزه سس را بچشید و در خاتمه مزه ها را متعادل کنید. به دلخواه از شکر برای تعادل در طعم ها بهره ببرید.
- می توانید از ران یا سینه مرغ بهره ببرید.
- پونه را بیشتر از 5 دقیقه تقت ندهید.
- برای اینکه خورشت به روغن بیفتد و خوش رنگ گردد در 15 دقیقه خاتمهیی در قابلمه را بردارید.