طرز تهیه یک خوراک میگوی لذیذ و اشتها برانگیز
به گزارش وبلاگ مستند، میگو اسکمپی یک غذای کلاسیک ، اما سخت است که به طور معمول با کره زیاد تهیه می شود و روی ماکارونی پر کربوهیدرات یا برنج سفید سرو می شود.
به گزارش وبلاگ مستند ، افرادی که به غذای دریایی علاقه مند هستند قطعا به میگو هم علاقه زیادی دارند. میگو خوراکی است که می توان با آن انواع و اقسام غذاهای سرخ کردنی، بخارپز، سالاد و ... درست کرد.
در ادامه با طرز تهیه خوراک میگوی اسکمپی آشنا می شویم.
مواد مورد نیاز:
16 میگوی بزرگ ، پوست کنده و خرد شده
کره 1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
1 قاشق غذاخوری پیاز کوچیک و یا موسیر خرد شده
1 قاشق چایخوری روغن زیتون
یک چهارم فنجان آب مرغ
2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه فشرده شده
یک چهارم قاشق چای خوری تکه های فلفل قرمز
یک هشتم قاشق چای خوری فلفل قرمز
نمک و فلفل سیاه آسیاب شده برای طعم و مزه
3 قطعه گل کلم یخ زده منجمد
3 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
4 عدد لیمو
طرز تهیه:
مرحله 1
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. میگوها را در ظرف پخت کم عمق قرار دهید.
مرحله 2
کره را در قابلمه کوچکی روی حرارت متوسط ذوب کنید. سیر ، موسیر ، و روغن زیتون را اضافه کنید و بپزید تا حدود 1 دقیقه معطر شود. آب مرغ ، آب لیمو ، پوسته فلفل قرمز ، فلفل قرمز ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را روی میگوها بریزید.
مرحله 3
9 تا 11 دقیقه در فر از قبل گرم شده این ترکیب را بپزید البته نه بیش از حد.
مرحله 4
در حالی که میگو در حال پخت است ، گل کلم های مزه دار شده را در یک قابلمه بزرگ نچسب قرار دهید. با حرارت متوسط آن را بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید ، تا داغ شود ، تقریبا حدود 5 دقیقه.
مرحله 5
میگو را روی گل کلم های ریز دار سرو کنید. روی آن را با جعفری خرد شده و قاچ های لیمو تزئین کنید.
ارزش غذایی
در هر وعده: 233 کالری ؛ پروتئین 25.4 گرم کربوهیدرات 26.8 گرم؛ چربی 7 گرم؛ کلسترول 180.3 میلی گرم سدیم 416.4 میلی گرم.
منبع: جام جم آنلاین