اتاق های هتل چه فرقی باهم دارند؟

به گزارش وبلاگ مستند، لپ تاپ را روشن می کنیم یا موبایل مان را برمی داریم. فکر می کنیم 5 دقیقه ای هتل رزرو می کنیم و کار تمام می گردد. اما بعد از چند دقیقه گشتن گیج می شویم. نمی دانیم چه اتاقی انتخاب کنیم و چه نوع اقامتگاهی به دردمان می خورد. و اصلا اتاق دابل و تویین چیست و چه فرقی با هم دارند. البته ماجرا می تواند خیلی ساده تر از این باشد. کافی ست با انواع اتاق های هتل آشنا شویم. و بعد براساس تعداد مسافر، بودجه و توقعی که از امکانات اتاق مان داریم، کار رزرو را انجام دهیم.

اتاق های هتل چه فرقی باهم دارند؟

گاهی هتل، اتاق ها را به سبک خودش نام گذاری می نماید. با این همه، استانداردهایی برای دسته بندی اتاق ها وجود دارد و براساس مقدار، ظرفیت، منظره، لوکس بودن و امکانات، نام های مختلفی روی آنها گذاشته می گردد. البته امکانات اتاق خیلی به ظرفیت آن بستگی ندارد. نوع هتل است که معین می نماید در اتاق، کدام امکانات وجود داشته باشد؛ مثل سرویس بهداشتی، حمام، مینی بار، چای ساز، مبلمان، میز تحریر و چیزهای دیگر.

اتاق یک نفره (Single)

اتاق سینگل یا یک نفره معمولا یک تخت دارد و اگر ستاره های هتل اجازه دهد، سرویس بهداشتی، حمام و یخچال هم در آن هست.

اتاق دابل (DBL)

اگر بخواهیم اتاق دو نفره رزرو کنیم، باید سراغ اتاق دابل را بگیریم. این اتاق ها یک تخت خواب دو نفره دارند و برای زوج ها مناسبند.

اتاق تویین (Twin)

همواره دو نفری که سفر می نمایند، نمی خواهند کنار هم بخوابند. گاهی با دوست یا همکارمان هم سفر شده ایم. در این طور مواقع اتاق تویین رزرو می کنیم. اتاق تویین در دسته اتاق های دو نفره قرار می گیرد. تفاوتش با اتاق دابل در این است که دو تخت خواب یک نفره و مجزا دارد.

چطور برترین هتل را انتخاب کنیم؟

اتاق سه نفره (TPL)

در اتاق سه نفره ممکن است یک تخت خواب دو نفره و یک تخت خواب یک نفره قرار داده باشند. این مدل اتاق به درد خانواده هایی می خورد که یک فرزند دارند. گاهی هم این اتاق ها سه تخت خواب یک نفره دارد. باید پیش از رزرو هتل مطمئن شویم چه تخت خوابی در اتاق ارائه شده.

اتاق چهار نفره (Quad)

4 نفر مسافر به اتاق چهار نفره احتیاج دارند. به طور کلی این اتاق ها یک تخت دابل دارند و دو تخت تک نفره، یا چهار تخت تک نفره. در برخی موارد هم دو تخت دابل دارند.

اتاق کانکت (Connected/Connecting)

اتاق کانکت یا کانکتد درواقع به دو اتاقی می گویند که به هم راه دارند. در هر دو اتاق سرویس و امکانات کامل مهیاست، البته گاهی هم سرویس بهداشتی آنها مشترک است. ویژگی کاربردی اتاق کانکت این است که برای دسترسی به اتاق دیگر، کافی ست از در بین دو اتاق تودرتو بگذریم. همین طور که می گردد حدس زد، این نوع اتاق به درد خانواده ها می خورد.

سوئیت مینی یا جونیور (Mini/Junior)

انواع سوئیت ها از نظر ظاهری شبیه آپارتمانی کوچکند، اما با هم تفاوت هایی دارند. سوئیت ممکن است دارای یک اتاق خواب جدا و آشزخانه باشد و ممکن هم هست که فقط یکی از آنها را داشته باشد. آنهایی که به سفر کاری می فرایند، می توانند اقامتگاهی رزرو نمایند که هم اتاق خواب داشته باشد و هم اتاق نشیمن. سوئیت مینی یا جونیور این توقع را برآورده می نماید، چراکه محوطه نشیمن با مبلمان دارد و در کنارش اتاقی برای خواب و استراحت درنظر گرفته شده.

معرفی انواع هتل و اقامتگاه

سوئیت دوبلکس (Duplex)

گاهی اتاق خواب سوئیت با چند پله از قسمت نشیمن جدا می گردد. به این نوع اتاق ها سوییت دوبلکس می گوییم.

سوئیت مدیوم (Medium)

سوئیت های دوخوابه، سوئیت مدیوم نامیده می شوند. و دو اتاق خواب دارند، در ایران کمتر با این نوع روبرو می شویم.

سوئیت رویال یا پرزیدنتال (Presidential/Royal)

سوئیت رویال یا پرزیندتال، گران ترین و شیک ترین اتاقی ست که در هتل می گردد پیدا کرد، اگرچه فقط هتل های لوکس سوئیت پرزیندتال دارند.

مساحت سوئیت رویال یا پرزیدنتال، از سوئیت مینی و اتاق های معمولی خیلی بیشتر است. در این دسته سوئیت ها یک یا چند اتاق خواب در کنار فضای نشیمن و پذیرایی درنظر می گیرند. مساحت این سوئیت ها بین 80 تا 350 متر است.

امکانات سوئیت رویال که قیمتش هم بالاست، بسیار کامل است، دکور، تختخواب و مبلمان لوکس، مینی بار پروپیمان، میز کار، پیشخدمت شخصی و خلاصه همه وسایل رفاهی لوکس در آن پیدا می کنیم. در ایران، این سوئیت ها معمولا طراحی خاصی دارند.

استودیو (Studio)

در بین انواع اتاق های هتل، استودیو هم جا می گیرد. استودیو می تواند سوئیتی یک یا دو نفره باشد. ولی لزوما اتاق خواب آن جدا از نشیمن نیست.

ممکن است در استودیو آشپزخانه یا تختخواب اضافی هم پیدا کنیم. این نوع اتاق به ویژه برای مسافرانی مناسب است که سفرشان کاری باشد. استودیوها از 25 متر کوچک تر نیستند.

کابانا (Cabana)

اتاق های کابانا همواره در طبقه اول هتل قرار می گیرند. علتش هم این است که به استخر راه دارند یا خودشان استخر اختصاصی دارند. کاباناها از 30 متر کوچک تر نمی شوند.

آپارتمان (Apartment)

اگر بخواهیم مدت طولانی در هتل اقامت کنیم، برترین کار رزرو آپارتمان است. اتاق خواب، نشیمن، مبلمان و حمام از جمله امکاناتی ست که با رزرو آپارتمان می توانیم داشته باشیم. مقدار آپارتمان معمولا از 96 متر آغاز می گردد و به 250 متر می رسد.

انواع هتل ها کدامند؟

ویلا (Villa)

در برخی از هتل ها، ویلا هم وجود دارد که فضای خصوصی بیشتری دارد و مجزا ساخته شده. ویلاهای لوکس علاوه بر اتاق خواب، فضای نشیمن، استخر، بالکن یا جکوزی دارند. ویلاها برای زوج ها یا سفرهای گروهی خیلی مناسبند.

گاهی اتاق های دیگری هم در هتل هست که براساس ویژگی هایشان دسته بندی می شوند. مثل اتاق هایی که ویژه معلولان (Disabled) هستند.

یک دسته اتاق مجاور (Adjoining) هم وجود دارد که دیوار به دیوار هم قرار دارند. اتاق های روبه رو یا همسایه(Adjacent) معمولا دورتادور یک سالن کنار هم یا روبه رو قرار می گیرند. مثال دیگر از انواع اتاق در هتل، اتاق ویژه سیگاری ها (Smoking) است.

این را هم بگوییم که در برخی از هتل ها امکان پذیرش یک یا چندنفر بیشتر از ظرفیت استاندارد اتاق وجود دارد. ظرفیت ممکن است به شکل سرویس کف خواب، کاناپه تخت خوابشو یا تخت تاشو اضافه گردد. اتاق هایی تویین یا دابل می توانند تخت خواب بزرگ تر از معمول داشته باشند که کینگ یا کویین نامیده می شوند.

منبع: اسنپ تریپ

به "اتاق های هتل چه فرقی باهم دارند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اتاق های هتل چه فرقی باهم دارند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید