طرز تهیه لواشک زردآلوی خانگی؛ ملس، خوشرنگ و خوشمزه
به گزارش وبلاگ مستند، لواشک زردآلو جزء لواشک های ملس و شیرین تابستانی است که عطر و طعم بی نظیری دارد. ما در این مطلب دستور اصلی تهیه لواشک خوشمزه زردآلو را به شما آموزش خواهیم داد و در ادامه روش تهیه لواشک های ترکیبی با زردآلو را به شما خواهیم آموخت تا با تهیه این لواشک های سالم خانگی، تابستانی شاد، خوشمزه و جذاب داشته باشید.
طرز تهیه لواشک زردآلو
مواد لازم | |
زردآلوی رسیده و خوشرنگ | 1 کیلوگرم |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
شکر (اختیاری) | 1 فنجان |
دستور تهیه لواشک زردآلو در خانه
- در ابتدا زردآلوهای خوشرنگ و خوش طعم را به خوبی بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
- سپس آن ها را به دو قسمت تقسیم کرده و هسته ها را خارج کنید.
- تکه های زردآلو را درون سینی فری که کاغذ روغنی کف آن پهن کرده اید، قرار دهید و به مدت 15 دقیقه اجازه دهید تا با دمای 180 درجه سانتیگراد کمی نرم شوند. (اگر نمی خواهید از فر استفاده کنید، آن ها را درون قابلمه و روی گاز کمی له کرده و اجازه دهید 30 دقیقه بپزند.)
- زردآلو ها را درون مخلوط کن ریخته و یا با گوشکوب برقی آن ها را کاملا پوره کنید.
- سپس نمک و به دلخواه خود شکر یا عسل را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
- سس لواشکی خود را در سینی های آماده شده ریخته و اجازه دهید در زیر نور مستقیم آفتاب خشک شوند؛ سپس آن ها را رول کرده و نوش جان کنید.
نکته: شما می توانید لواشک خود را زیر سایه نیز خشک کنید؛ در اینصورت رنگ لواشک شما زردتر و زیباتر خواهد شد. اما این کار زمان بیشتری می طلبد.
طرز تهیه لواشک زردآلو در فر
- برای تهیه این لواشک در فر، بعد از تهیه سس لواشک، یک سینی فلزی را کمی چرب کرده و مواد را درون آن پهن کنید.
- فر را روی دمای 80- 50 درجه تنظیم کرده و سینی فر را درون آن قرار دهید. (درب فر را نیمه باز بگذارید.)
- بعد از گذشت تقریبا یکساعت، خواهید دید که کم کم آب اضافی لواشک در حال تبخیر شدن است.
- پس از آنکه لواشک به رطوبت موردنظرتان رسید، فر را خاموش کرده و لواشک را بیرون بیاورید.
طرز تهیه لواشک های ترکیبی زردآلو
طرز تهیه لواشک زردآلو و هلو: برخی از افراد برای بخشیدن عطر بیشتر به این لواشک، کمی هلو نیز به ترکیب اضافه می کنند که امتحان کردن آن را به شدت به شما پیشنهاد می کنیم! برای یک کیلوگرم زردآلو، 5 عدد هلوی زعفرانی رسیده استفاده کنید.
طرز تهیه لواشک زردآلو و گوجه سبز: برای ترش شدن طعم لواشک خوشمزه زردآلو، شما می توانید از مقداری گوجه سبز یا آلوچه در ترکیب آن استفاده کنید؛ به این ترتیب که هسته 30 عدد گوجه سبز را گرفته و از ابتدا با زردآلوها درون سینی فر قرار دهید تا حسابی پخته و له شوند.
طرز تهیه لواشک زردآلو و آلو: ترکیب آلو و زردآلو باعث ترش تر شدن و قوی تر شدن مزه این لواشک خواهد شد؛ برای این منظور آلوها را هسته گرفته و با زردآلوها درون فر قرار دهید و مابقی مراحل را به همان طریق طی کنید.
سخن آخر
امیدواریم در منزل این لواشک های بی نظیر را تهیه کنید و برای میان وعده های خود از تنقلات اینچنینی استفاده کنید تا از سلامت آن مطمئین باشد. ضمن اینکه مزه لواشک خانگی به هیچ عنوان شبیه به لواشک های بی کیفیت بازار نیست و با یکبار امتحان کردن آن مشتری همیشگی آن خواهید شد.
پیشنهاد می کنیم اگر به تهیه لواشک های خانگی علاقه دارید، طرز تهیه لواشک سیب، لواشک گوجه سبز و لواشک کیوی را نیز در انگیزه از دست ندهید!
منبع: مجله انگیزه